Милош Крушчич обясни защо Локо Пд е толкова опасен съперник, но не смята да прави промени


Милош Крушчич обясни защо Локо Пд е толкова опасен съперник, но не смята да прави промени
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1255 0

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич даде пресконференция преди двубоя на "червените" с Локомотив Пловдив. Специалистът посочи, че мястото в класирането на пловдивчани не е случайно и са много солиден отбор, но не смята да променя нищо в своя отбор, освен дребни технически детайли. Двубоят е в неделя от 21 часа на стадион "Българска армия". Също така Крушчич си пожела двата тима да се изправят един срещу друг и на 1 юли, когато е финалът за Купата.

"Труден съперник, не е случайно мястото му. Локомотив Пловдив има специфичен стил. Физически доминират. Техният стил е базиран на дуели, на борбата, на пресата, на спечелването на първа и втора топка. Но ние няма да сменяме нашия модел на игра. В последните мачове, играчите доказаха, че са хванали какво искам от тях. Очаква ни интересен мач. Днес ще преценим в какво състояние са футболистите. Няма контузии за момента. Всички са здрави", сподели Крушчич.

"След десетата минута срещу Левски, Локо Пловдив играха много агресивно. Това е причината да спечелят, не само този мач, а и други двубои. Това техният стил. Работихме и вчера върху това. Важното е ние да им противодействаме и да сме готови. Най-важното за мен е да играем добре, да се получават ситуациите, които работим на тренировки. Играта в дефанзивен и офанзивен план, връзката между тези два компонента", обяви Крушчич.

Той за пореден път защити Али Соу, като обяви,че според него нападателят се намира във "временна дупка".  "Аз съм под натиск постоянно. Но без натиск трудно ще стане. Това е нещо нормално, с което трябва да се справи. За всеки треньор е нужно време, за да можеш да предадеш своите идеи на играчите. Нужно е определено време. Когато един треньор го има, това е хубаво. Когато имаш резултати се получава и по-голяма увереност. Рано или късно, успехите ще дойдат", заяви още той.

"Остават още 5 мача, няма да се реши нищо. Може с победа да ни даде психологическа увереност, още от играчите ни да разберат, че това, което правим е правилно. Успехът ще е допълнителен стимул, ще имаме повече домакински мачове в плейофите също. Но мачът с Локо Пловдив няма да реши първенството", каза наставникът на "червените" и допълни, че не очаква особено изненади от пловдивчани. Крушчич не пожела да коментира появилите се информации, че вече има договорени нови играчи

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички