Бруно Акрапович: ЦСКА ще търси отмъщение, това е ясно


Бруно Акрапович: ЦСКА ще търси отмъщение, това е ясно
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

1262 0

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович говори пред дербито срещу ЦСКА от предпоследния кръг на плейофите от Първа лига. Той призна, че очаква от "червените" да търсят отмъщение заради загубения преди седмица финал за Купата на България ("смърфовете" надделяха над "армейците" след изпълнения на дузпи).

"Това ми беше първият двубой срещу ЦСКА и го помня добре. Имаше много проблеми около отбора, стигна се и до боя на феновете. Тогава още не осъзнавах какво се случва, тъй като наскоро бях поел Локо, но сега вече е друго. После се изправих срещу Белчев и когато отиде в Арда. Той е качествен треньор. Има своите способности и винаги иска отборите му да играят в отличителен стил" - припомни си той пред "Тема спорт" за срещата от ноември 2017 година.

Освен това, специалистът призна, че в днешния сблъсък очаква ЦСКА да търси отмъщение: "ЦСКА ще търси отмъщение, това е ясно. Ще се опитаме да направим хубав мач". А каква е рецептата на Акрапович да си добър треньор и кое е най-тежкото решение в живота му?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички