Локомотив (Пловдив) - ЦСКА ще се играе без фенове, затвориха "Лаута"


Локомотив (Пловдив) - ЦСКА ще се играе без фенове, затвориха "Лаута"
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1507 0

Двубоят между Локомотив (Пловдив) и ЦСКА от 30-ия кръг на Първа лига ще се играе без публика, реши Областният кризисен щаб. Срещата, която ще се изиграе в четвъртък от 20.30 часа на "Лаута" ще се проведе пред празни трибуни.

"Решението взехме след проведен разговор с всички членове на Областния щаб, включително с директорите на МВР и РЗИ, както и със собственика на клуба г-н Крушарски. Категорично считам, че в тази обстановка не трябва да поемаме, какъвто и да е допълнителен риск и да нагнетяваме общественото напрежение.

Надявам се, че феновете на двата футболни отбора разбират ситуацията, съпричастни са към случващото се и ще подкрепят своите отбори дистанционно“, заяви областният управител Дани Каназирева.

Както е известно, няколко футболисти на Локомотив са с коронавирус. Освен това, след финала за Купата на България, бе установено, че няколко запалянковци на "смърфовете" също са с положителни тестове за Ковид-19.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички