Бойко Борисов отиде на "Лаута" преди Локомотив Пловдив - ЦСКА и заяви: Отборът им е първи, надеждата им е в нас


Бойко Борисов отиде на "Лаута" преди Локомотив Пловдив - ЦСКА и заяви: Отборът им е първи, надеждата им е в нас
Снимка: БГНЕС

2120 0

Лидерът на партия "ГЕРБ" - Бойко Борисов, присъства на официалното откриване на Южната трибуна на стадиона на Локомотив Пловдив в часовете преди сблъсъка с ЦСКА от 12-ия кръг на Първа лига.

"След стадиона на Ботев, и Локомотив гледат с повече оптимизъм бъдещето, виждайки тези готови трибуни. Другата трибуна също расте. Отборът им е първи. Както винаги съм казвал, аз нямам неизпълнени обещания. Който и да е собственик, който и да е тук - те знаят, че надеждата им е в нас", обясни Борисов, цитиран от "БТА" и допълни:

"Ще стане едно прекрасно съоръжение. Едновременно с тази трибуна сме обещали да се направи и паркингът, за да стане едно хубаво комлексче".

Новата трибуна бе открита с водосвет, а на церемонията присъстваха областният управител на Пловдив - д-р инж. Илия Зюмбилев, Костадин Язов, който отговаря за строителството на съоръжението от страна на Община Пловдив, Живко Желев - управител на фирмата-строител на стадиона, легендата на Локомотив Пловдив Христо Бонев, както и бившият изпълнителен директор на футболния клуб Атанас Узунов.

Един от двамата собственици на "смърфовете" - Адам Сотков, пък заяви: "Имам удоволствието да поканя на откриването на Южната трибуна човека, благодарение на когото това стана възможно - както двете трибуни, които вече са готови, така и бъдещите две. Изказвам благодарности към г-н Борисов като собственик и от името на цялата локомотивска общност".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Пет контузии и едно наказание тормозят Томаш преди дербито с ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички