Локомотив Пловдив - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме мача от Първа лига?


Локомотив Пловдив - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме мача от Първа лига?
Снимка: БГНЕС

3541 0

Лидерът в българската Първа лига Локомотив Пловдив остана непобеден и след сблъсъка с шампиона Лудогорец. Сега обаче му предстои не по-малко тежко изпитание срещу втория от миналия сезон ЦСКА. Този път обаче у дома.

"Смърфовете" като по чудо не загубиха от "орлите" след много груба грешка от вратаря Симон Слуга в края. ЦСКА пък надделя над Локомотив София в миналия кръг, за да увеличи серията си от победи в първенството на четири.

Разликата между Локомотив Пловдив и ЦСКА е 8 точки, като трябва да се отбележи, че столичани са с един двубой по-малко. Битката и при голмайсторите ще бъде интересна, след като и Дюкенс Назон, и Джовани са с по 6 попадения до момента.

В никой от последните пет мача от това съперничество не се стига до над 2,5 попадения (и само веднъж се стига до гол/гол). Победите за ЦСКА са три (една от тях обаче е за Купата на България), Локо е спечелил една среща, а един мач е завършил наравно.

Ако обаче разширим статистиката до последните 13 мача във всички турнири, то Локомотив има предимство. ЦСКА са спечелили 4 от мачовете, а Локомотив - 5. Останалите 4 са завършили при равенство, но една от тях е финалът за Купата на България през 2020 година, когато след реми в редовното време и в продълженията, Локо спечели с дузпи.

Къде да гледаме Локомотив Пловдив срещу ЦСКА?

Сега двата отбора се изправят един срещу друг на "Лаута", като срещата ще започне в 20:00 часа. Тя ще бъде излъчена пряко по "Диема спорт 1", като освен това ще можете да я следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички