Димитър Илиев преди ЦСКА: Силите са толкова изравнени, малките детайли решават мача


Димитър Илиев преди ЦСКА: Силите са толкова изравнени, малките детайли решават мача
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1848 0

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев коментира превъзходната серия от началото на сезона, която осигури на отбора първото място във временното класиране. Според него за всички е било голяма изненада представянето им, но се надява тази серия да продължи и срещу ЦСКА.  Двата тима играят един срещу друг в понеделник (2.10) от 20:00 часа на "Лаута".

Отличната серия на Локо Пд

"Нашата работа като футболисти е, когато излезем да дадем всичко от себе си, да радваме публиката, която се върна на стадиона, затова и резултатите са толкова позитивни до момента, какво се случва по високите етажи в клуба не е от особено значение. Това заяви Димитър Илиев в предаването "Арена спорт".

"Най-големият оптимист не е очаквал да победим в девет поредни мача. Треньорският щаб и футболистите започнахме да говорим на един език, нагледно се вижда на терена работата която вършим през последната година, надявам се да запазим отбора, за по-сериозни цели и амбиции можем да говорим след Нова година. За момента има изграден и разпознаваем стил", обясни Илиев.

Какво очаква от двубоя с ЦСКА?

Той отсъства в двубоя за Лудогорец заради контузия, но се надява да е на линия за ЦСКА.  "Надявам се ако не за утрешния, за следващия мач да съм на линия", обяви футболистът. Ще се опитаме да наложим нашия стил, да сме доминиращия отбор. Виждаме че ЦСКА върви в правилната посока, но се надявам и ние да продължим успешната си серия.

Силите са толкова изравнени, малките детайли решават мача, но дори и да загубиш трите мача подред, не се решава нищо в първенството. Най-важното е при евентуална загуба как ще се реагира и да не се изпада в крайности. Въпросът е да се продължи да се работи както и до момента, защото това дава успех", добави Димитър Илиев. Наскоро пък Мартин Камбуров определи мачовете на Локо Пд с ЦСКА и Лудогорец като леки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички