Бивш ас на Локо (Пд) ни изложи в Русия: Само 3 стадиона в България стават, другите са мизерия


Бивш ас на Локо (Пд) ни изложи в Русия: Само 3 стадиона в България стават, другите са мизерия
Снимка: Lap.bg

18444 0

Бившият футболист на Локомотив (Пловдив) Лукас Масоеро критикува състоянието на българските стадиони в интервю в Русия. Той заяви, че у нас има само три съоръжения, които стават за футбол, другите са критично зле. В момента той играе за руския Пари НН.

"Животът в Русия е на съвсем друго ниво. Футболната инфраструктура още повече. В България има само три свестни стадиона, останалите са мизерни или просто ужасни. Нижни има прекрасен голям стадион. Никога не бях играл на такъв. "Васил Левски" е готин, но не може да се мери със стадиона, на който играя сега. Бях изумен, когато влязох на арената в Нижни", заяви аржентинецът пред руския "Sport24".

"Разград е такъв град, че не е лесно дори в гостуване. Пловдив е абсолютно различен, скромно, но много приятно място. Харесвам го много повече от София", допълва Масоеро и разказва за мача срещу Тотнъм с черно-белия екип в Лига Европа.

"Хари Кейн ни вкара от дузпа. Водехме 1:0 и десет минути пишехме история за Локомотив. Съдийските решения промениха всичко: и дузпа, и две изгонвания за няколко минути. А още един гол вкара нашият вратар", разказа защитникът. Наскоро чешки фен беше на мача ЦСКА - Локомотив (Пловдив) и сподели какво го е впечатлило и какво - разочаровало, на "Армията".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички