Александър Тунчев посочи кое е в основата на успеха над Лудогорец


Александър Тунчев посочи кое е в основата на успеха над Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Локомотив (Пловдив)

1021 0

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев бе доволен след двубоя на своя тим срещу шампиона Лудогорец. "Смърфовете" спечелиха драматично с 3:2 и поне временно си върнаха 2-рото място подреждането на Първа лига.

"Получи се доста интересен двубой, с доста голове. Двуостър. Имаше обрати в мача. Радващо е, че успяхме да обърнем резултата, а след това отново да поведем, когато бяхме изравнени. Колективната игра е в основата на успеха.

Повтарям на момчетата, че ако са задружни като един, могат да победят всеки отбор. Днес съумяхме по най-добрия начин да се противопоставим на Лудогорец и да ги надиграем. Проблемът днес беше скоростта на Лудогорец. Допуснахме грешки, ще си направим изводи. Компенсирахме с желание и с игра.

Няма лесни двубои. Вдигнахме високо летвата, всеки отбор подхожда сериозно срещу нас. Всеки мач се явява едва ли не финал за противниковия мач. Момчетата ще починат утре и от понеделник се подготвяме за Етър. По-трудно е да задържиш високо летвата, отколкото да я вдигнеш" - сподели Тунчев пред "Диема спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички