Има ли финансови проблеми в Локомотив (Пловдив)? Гонзо отговаря!


Има ли финансови проблеми в Локомотив (Пловдив)? Гонзо отговаря!
Снимка: LAP.BG

1377 0

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов - Гонзо информира, че финансови притеснения пред "смърфовете" на този етап няма, а задълженията към футболистите, които клубът е натрупал към момента, ще бъдат изчистени до края на следващата седмица. 

"Ръководството изплати една заплата. Собственикът ни увери, че всичко ще бъде изплатено до края на другата седмица. Футболистите са спокойни", лаконичен бе Иванов пред "Dsport" относно информациите за напрежение в Пловдив заради неизплатени задължения. 

В същото време той коментира предстоящата среща на неговия тим срещу Лудогорец, която ще е първа срещу шампионите от напускането на Бруно Акрапович. Именно с босненеца начело "смърфовете" създаваха най-много проблеми на "орлите".

"Лудогорец е най-сериозният отбор в България. Локомотив обаче има своите аргументи да победи. Надявам се да спечелим. Ще обърнем внимание на силните страни на Лудогорец. През годините Локомотив постига добри резултати срещу тях, което ни дава допълнително самочувствие за предстоящия мач", сподели още Гонзо. 

"Помагаме с каквото можем на Тунчев. Всички в клуба трябва да сме доволни от начина по който води отбора", допълни легендарният нападател относно новия треньор на "смърфовете'. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички