Александър Тунчев посочи големия проблем на Локомотив (Пловдив) към момента


Александър Тунчев посочи големия проблем на Локомотив (Пловдив) към момента
Снимка: Официален сайт на Локомотив (Пловдив)

2138 0

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев говори след минималната и измъчена победа с 1:0 като гост на Ботев (Враца) в двубой от Първа лига. Тунчев посочи и че липсата на широчина в състава е големият проблем на отбора.

"На днешния терен битката преобладаваше. Може би ние бяхме по-искащият победата отбор. Още първата част можехме да решим мача в наша полза. За наше нещастие, не успяхме да вкараме и треперихме до самия край. Донякъде играта се дължи и на терена. Има и умора при нас, тъй като играят едни и същи футболисти и не можем да ротираме. През втората част не успяхме да създадем положения заради това.

Ние работим ежедневно да се подобряваме и да изчистваме грешките. Другото нещо, което не ми хареса, е, че се върнахме в защита и тимът от Враца ни създаде напрежение. Последният мач е радващо, че е след 7-8 дни и ще се възстановим. Надявам се да зарадваме нашите фенове и президентът, за да завършим годината с победа" - сподели Тунчев. А заплатите в Локомотив (Пловдив) необичайно са забавени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички