Локомотив (Пловдив) се върна на победния път след труден успех срещу Ботев (Враца)


Локомотив (Пловдив) се върна на победния път след труден успех срещу Ботев (Враца)
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1882 0

Носителят на Купата и на Суперкупата на България Локомотив (Пловдив) се върна на победния път, след като надделя с минималното 1:0 над Ботев (Враца) като гост. "Смърфовете" срещнаха трудности, но въпреки това взеха така важните 3 точки.

Резултатът бе открит в 27-ата минута, когато Димитър Илиев центрира добре отдясно към Георги Минчев, който нацели топката отлично с глава и със силен изстрел не остави никакви шансове за вратаря на домакините от Враца.

Ботев имаше няколко добри шанса, за да изравни резултата, като несъмнено най-чистият бе пред Валери Домовчийски, който имаше възможност да изпълни дузпа. Опитният нападател обаче пропусна от бялата точка в 84-ата минута.

След успеха Локо (Пд) събра 30 точки от 15 мача и временно се изкачи на първото място в класирането. Вторият Лудогорец е с точка по-малко, но и цели 3 двубоя пасив. Днес шампионите се изправят срещу Славия и ще имат възможността да си върнат лидерската позиция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички