Александър Тунчев доволен след боя над Родопа Смолян, посочи кой ще бие в дербито с Ботев (Пд)


Александър Тунчев доволен след боя над Родопа Смолян, посочи кой ще бие в дербито с Ботев (Пд)
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

877 0

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев говори след успеха с 4:0 на неговия отбор над Родопа Смолян от 1/16-финалите за Купата на България. Той бе доволен, че не е имало подценяване от "смърфовете", като говори и за предстоящото дерби с Ботев (Пловдив).

"Говорихме доста преди мача, че трябва да подходим сериозно, имаме обеца от миналите години. Радостен съм, че така се получи и си направихме мача лесен. Някои от новите момчета имаха нужда от игрови минути, за да покажат на какво са способни. По най-добрия начин успяхме да натоварим всички. Всяка една победа дава самочувствие, но не трябва да се отпускаме. Има неща върху които да работим, но може би тези две победи ни дават малко спокойствие.

Отборът на Ботев Пловдив ще иска да си върне от последното дерби. Тук е важна нагласата и мотивацията, с която влезеш в този мач. Ние ще направим всичко възможно мобилизацията да бъде на много високо ниво.

В такива мачове няма нужда от допълнителна мотивация. Трябва да внимаваме някой да не прегори преди мача. Ще се постараем да ги подготвим по най-добрия начин. Който отбор покаже по-голяма агресия и футболни качества, той ще победи" - заяви Тунчев.

Той бе далеч по-спокоен, отколкото след последния мач, когато призна, че Локомотив (Пловдив) не е заслужавал победата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички