Акрапович: Тази победа доказа, че работата ми е качествена


Акрапович: Тази победа доказа, че работата ми е качествена
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

5625 0

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович коментира победата на неговия отбор на Ботев Пловдив. "Смърфовете" се наложиха с минималното 1:0 над градския си съперник и по този начин спечелиха първата в историята си Купа на България. Любопитното е, че това се случва точно 15 години, след като "черно-белите" станаха шампиони на България през 2004 година.

"Тази победа за мен е нещо фантастично. Това показва, че работата ми е качествена. Аз съм избрал тези играчи и съм им показал как искам да играят. Ботев е страхотен отбор, играха много силно, но сега вече мислим за Европа.

Не е важно кой какво говори за мен, важното е какво показахме на терена днес. Допуснахме положения пред вратата ни през второто полувреме, но съм изключително доволен от момчетата си. Съперникът направи толкова, колкото му позволихме ние. Познавам качеството на всеки един от играчите си, много съм доволен то Аралица, от Езе, от всички. Ще даваме 100% от себе си, за да свършим работата, която се иска от нас.

Феновете на Ботев днес бяха фантастични, но съм изключително доволен от нашите фенове. Видяхте колко много бяха те. Радвам се, че успяхме да ги зарадваме", сподели Акрапович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички