Акрапович: Такъв мач не съм имал, показахме т**ки


Акрапович: Такъв мач не съм имал, показахме т**ки
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

4057 0

Треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, бе очаквано доволен от класирането на тима в трети ркъг на Лига Европа. Той сподели, че е горд, че именно той е треньорът, извел "смърфовете" до елиминирането на съперник в Европа отново след 14 години. Както е известно, в реванша "черно-белите" загубиха с 1:3, но голът на чужд терен ги класира в следващия кръг след 2:0 в първия мач.

"Емоцията е страхотна, но пропуснахме цяло първо полувреме, не съм сигурен защо. Трябваше да се поставим в позиция, в която да играем както искаме. Успяхме да покажем то**и. Само когато комбинираме, можем да вкараме гол. Искахме да вкараме преди тях и тогава лесна работа. Но моите играчи си помислиха, че са си свършили работата в първия мач. Аз им казах, че 2:0 е най-опасният резултат", коментира босненецът пред "Диема Спорт".

"Наистина стана хубав мач. В кариерата си не съм имал такъв, но вярвах, че ще вкараме. Не може да играем само в защита. Отидох в Кръстова гора и пак ще отида. Радвам се, че аз съм треньор в този момент, когато Локомотив елиминира първи съперник в Европа след14 години. Радвам се за играчите, които стигнаха до този успех. Това ще им помогне в кариерата, ще го помнят винаги", добави той.

"Вярвам, че имаме шансове срещу Страсбург. Срещу всеки може да успееш, ако анализираш съперника добре, ако вярваш. Имаме добър микс от играчи. Този урок от днес се надявам да ни помогне занапред и да не правим повече такива грешки. Феновете ни са уникални, не спряха да пеят. Няма такива други по света", завърши наставникът на пловдивчани. А само колко от играчите му имаха някакъв опит в евротурнирите вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички