Къде да гледаме двубоя в Първа лига Локомотив Пловдив – ЦСКА?


Къде да гледаме двубоя в Първа лига Локомотив Пловдив – ЦСКА?
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

2102 0

Отборът на Локомотив Пловдив посреща ЦСКА тази вечер на стадион „Лаута“ в двубой от 7-мия кръг на Първа лига. Срещата е с начален час 21:00 и ще бъде предавана пряко по Диема Спорт. Мачът може да следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Локомотив Пловдив започва срещата от 5-тото място във временното класиране с 12 точки. Играчите на Бруно Акрапович са в серия от 4 победи в последните си 5 срещи за първенство, като загубиха единствено от лидера Лудогорец в Разград.

Тимът на Стамен Белчев започна сезона по добър начин, като все още няма поражение и заема 4-тото място в класирането с 12 точки. ЦСКА ще търси реванш за загубения финал за Купата на България от Локомотив Пловдив в началото на юли. Въпреки че най-важният мач за „армейците“ през сезона предстои идния четвъртък срещу Базел, се очаква те да не пестят сили и да излезнат с всичко най-добро. Аут по здравословни причини са Петър Занев и Иван Турицов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички