Локомотив Пловдив разби Берое у дома и не изпуска върха от поглед


Локомотив Пловдив разби Берое у дома и не изпуска върха от поглед
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1215 0

Локомотив Пловдив победи гостуващия Берое с 3:0 в среща от 10-тия кръг на efbet Лига. Попаденията за „железничарите" отбелязаха Георги Илиев (28), Бирсент Карагерен (40) и Ален Ожболт (85). Победата е шеста за Локомотив и по този начин тимът събира 20 точки и остава сред първите три тима в класирането. За заралии поражението е трето от последните четири мача и общо пето.

Двубоят предложи интересни ситуации и пред двете врати. Йосипович можеше да изведе Берое напред в 14-та минута, но попадението му с глава бе отменено поради засада. След още толкова минути обаче Локомотив поведе, възползвайки се от лошо изнасяне на топката от Берое. От десния фланг Димитър Илиев намери по земя Георги Илиев и ветеранът не сбърка отблизо.

„Смърфовете" нанесоха втори удар на старозагорци преди почивката - този път на контраатака. Георги Илиев изведе Карагерен на удобна позиция и последният прати топката по земя в ъгъла на Душан Перниш. През втората част гостите опитаха да се върнат в срещата, но в нейния край инкасираха и трети гол дело на Ожболт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички