Уулвърхямптън ще съди БФС заради пратените под наем в Локомотив Пловдив


Уулвърхямптън ще съди БФС заради пратените под наем в Локомотив Пловдив
Снимка: Sportlive.bg/Елин Андреев

5998 0

Ръководството на английския Уулвърхямптън смята да съди Български футболен съюз заради пратените играчи под наем в Локомотив Пловдив. За това информира днес "Меридиан Мач", а причината е, че преотстъпените двама футболисти в Пловдив не играха в мача с Царско село.

В момента има проблем с картотеките на Силвен Десланд и Джордън Греъм. Те бяха привлечени на "Лаута" в последните часове на трансферния прозорец в Англия. Шефовете на "вълците" са пратили всички необходими документи за картотеката на двамата, но от БФС не са ги регистрирали и за това те не можаха да вземат участие в мача с Царско село.

Клубът от Висшата лига може да предяви иск за пропуснати ползи към БФС, ако техните футболисти продължават да не могат да участват в официални срещи и да се обиграват, каквато е била целта на сделката с Локо (Пд).

След консултация с юристи, ръководството на тима от "Лаута" е било уверено, че случаят им може да бъде решен от президента на родната централа Борислав Михайлов, които да разпореди служебна картотека за левия халф и нападателя.

Освен играчи от Уулвс, носителят на Купата на България взе играч и от френския Монаков. Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички