"Лаута" е готов, Локо Пд чака само "да" от УЕФА


"Лаута" е готов, Локо Пд чака само "да" от УЕФА
Снимка: Sportlive.bg/Елин Андреев

1966 0

Носителят на Купата на България Локомотив Пловдив е все по-близо до това да получи лиценз на своя стадион за мачовете от Лига Европа. Всички предписания на инспекторите от УЕФА, които на два пъти в рамките на два месеца посетиха спортния комплекс, се изпълняват по график.

Ремонтирани са съблекалните и съдийската стая, разширена е залата за пресконференции. Монтирани са новите седалки с облегалки, пише "Тема спорт". На практика има за изпълняване все още само някакви малки детайли, които не би трябвало да са сериозна пречка.

Предстои разчертаване на паркингите за автомобили, които ще побират над 150 возила в района на спортния комплекс. Локо ще узнае съперника си за втория квалификационен кръг днес вечерта.

Тогава в Търнава е реваншът между Спартак Търнава и Радник Биелина. Босненците биха у дома в първата среща с 2:0. УЕФА пък ще каже окончателно дали дава лиценз на "Лаута" в събота на 20 юли. Собственикът на Локо Христо Крушарски се прибра от чужбина и вчера веднага пристигна на стадиона. Той е останал доволен от свършеното в очакване на първия мач на черно-белите в Лига Европа. Босът обаче не е бил никак доволен от слабия мач и загубата от Черно море във Варна.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички