Черно море се залепи на върха в шампионата след обрат срещу Локо (Пд)


Черно море се залепи на върха в шампионата след обрат срещу Локо (Пд)
Снимка: http://chernomorepfc.bg/bg/

1963 0

Отборът на Черно море стартира по отличен начин новия сезон, побеждавайки тима на Локомотив Пловдив с резултат 3:1 в мач от първия кръг на родния шампионат. "Моряците" стигнаха до успеха, след като им се наложи да правят пълен обрат в мача, а с това си осигуриха място и на върха във временното класиране.

Двубоят по нищо не подсказваше, че домакините ще спечелят мача, след като още в 16-ата минута "смърфовете" излязоха напред в резултата, благодарение на Анте Аралица. "Зелено-белите" обаче не допуснаха да се приберат в съблекалните с гол пасив. В 29-ата минута Аристоте Ндонгала изравни резултата, за да внесе спокойствие за черноморския тим.

През втората част играчите, водени от Илиан Илиев показаха воля и надделяха над своя съперник. Исмаил Иса даде преднина в резултата в 51-вата минута, а 17 минути по-късно Димитър Илиев от състава на гостите "помогна" на Черно море да стигне до победата, отбелязвайки си автогол.

Междувременно Славия и Витоша Бистрица си "спретнаха" страхотно голово шоу, изпълнено с няколко обрата и късно попадение (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички