Крушарски: Локомотивът тръгва към Европа, момчетата не ги интересуват премиите


Крушарски: Локомотивът тръгва към Европа, момчетата не ги интересуват премиите
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

4290 0

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски също изрази радостта си от успеха в турнира за Купата на България. "Смърфовете" спечелиха с минималното 1:0 над градския съперник Ботев и по този начин спечелиха първа Купа на България в историята си.

"Това се случи след редовна наша игра. Момчетата имаха много сериозно отношение преди мача, те се надъхаха много повече от колкото аз тях. От 4 години съм локомотивец и правя всичко за Локомотив.

Организацията не беше много добра, ако мачът бе в Пловдив, щеше да има още повече хора. Вижте и сега колко хора има, това отдавна не се е случвало на мач в България.

Локомотивът върви към Европа. Мисля, че ще имаме добри успехи. Аз правя всичко, което мога и го правя що-годе перфектно. Всеки има мнение. Акрапович бе много критикуван. Човек трябва да е над нещата и да приема негативите. Колкото до бонуси за момчетата - за тях бе много по-важен финалът, пък какво ще дам аз, си остава в отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички