Крушарски: Локомотивът тръгва към Европа, момчетата не ги интересуват премиите

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски също изрази радостта си от успеха в турнира за Купата на България. "Смърфовете" спечелиха с минималното 1:0 над градския съперник Ботев и по този начин спечелиха първа Купа на България в историята си.

"Това се случи след редовна наша игра. Момчетата имаха много сериозно отношение преди мача, те се надъхаха много повече от колкото аз тях. От 4 години съм локомотивец и правя всичко за Локомотив.

Историческият пловдивски финал за Купата завърши с "черно-бяла" сбъдната мечта

След 4 разочарования във финали за Купата на България Локомотив (Пловдив) най-накрая ликува с бленувания от куп отбори трофей. В историческия пъ...

Организацията не беше много добра, ако мачът бе в Пловдив, щеше да има още повече хора. Вижте и сега колко хора има, това отдавна не се е случвало на мач в България.

Локомотивът върви към Европа. Мисля, че ще имаме добри успехи. Аз правя всичко, което мога и го правя що-годе перфектно. Всеки има мнение. Акрапович бе много критикуван. Човек трябва да е над нещата и да приема негативите. Колкото до бонуси за момчетата - за тях бе много по-важен финалът, пък какво ще дам аз, си остава в отбора.

Още по темата

Please select answer!