Кой си ти, Крушарски?

Христо Крушарски направи най-голямата глупост в българския футбол в последните години. Уволни легендата и най-успешен треньор на Локомотив Пловдив в историята на отбора - Едуард Ераносян. Официално не е уволнен, но той сам си тръгна именно заради неадекватния и нищо неразбиращ от футбол Крушарски.

"Рибата се вмирисва откъм главата" каза Едо в прощалното си интервю след загубата от Левски с 5:0. Да, Локо падна с 5:0 от "сините" и с 0:4 от Лудогорец 4 дни по-рано, но коя е главата на рибата? 

Каква е ролята на бившите собственици на Левски при финансирането на клуба?

Ситуацията в Левски през последните няколко седмици е изключителна неясна и усложнена, особено след изявлнието на мажоритарния собственик Спас Ру...

Репортерът на "Диема Спорт" Илиян Енев много добре попита Ераносян дали главата не е Крушарски, а треньорът пое вината върху себе си интелигентно, като на всички им стана ясно #КОЙ е виновен за слабата игра на Локомотив. Преди няколко дни президентът на отбора опита да нареди състава и подсказа на треньора, че трябва да налага повече юноши. Всички знаем, че Едо не обича да му се бъркат в работата и тази "заръка" преля чашата.

Помните ли как си тръгна Илиан Илиев? Той направи Локомотив един от най-добрите отбори през миналия сезон. Завърши сезона с 6 поредни победи, а през новия започна нелошо, но един чичко с пари развали всичко. Крушарски започна да влиза в съблекалнята на Локо, да псува футболисти и треньори и да си мисли, че така ще подобри играта на отбора. Логично - това доведе до напускане на Илиан, който беше почнал да гради нещо голямо.

Да, Българско първенство

Аз гледам български футбол. Фен съм на българското първенство и не се срамувам от това. Не, не съм мазохист, дори напротив. Доставя ми удоволстви...

Ераносян дойде след много компромиси от него и другата голяма легенда на Локомотив Христо Бонев. На всички е ясно, че двамата не са първи приятели, но в името на доброто на отбора те си стиснаха ръцете. 

Крушарски се направи, че разбира за какво става въпрос и назначи Едо. Нещата тръгнаха страхотно, медиите заобичаха арменеца, а феновете бяха щастливи. 

Шест месеца по-късно производителят на ракети против градушки уволни Ераносян, защото.... защото човечетата, наметнати само в опаковка от пари, си мислят, че разбират от всичко, но истината е друга - горчива и известна на всеки. Тази, която всеки българин знае от "Господин за един ден".

Аз, като фен на Локо от дете, се надявам този човек да напусне отбора ми веднага. Не искам и не очаквам постоянно да сме в топ 6, но цяла България ни се подиграва заради този, който сега ни управлява!

Още по темата

Please select answer!