Димитър Илиев: Надявам се да получа шанс в националния, това е най-високото стъпало


Димитър Илиев: Надявам се да получа шанс в националния, това е най-високото стъпало

324 0

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев говори преди церемонията за футболист на годината. Нападателят е доволен от изминалата година, но подчерта, че "смърфовете" не бива да летят в облаците. Илиев се надява и в близко бъдеще да получи шанс за изява и в българския национален отбор.

"Приятно е да видиш много съотборници и най-известни футболисти в миналото. Атмосферата е хубава. Винаги е хубаво да видиш футболисти, които са прославили България. Нямам големи очаквания. Тази година по-изявените футболисти в чужбина не правят силен сезон и мисля, че това ще направи класацията по-интересна", заяви Илиев.

"Завоювахме исторически трофей в нашата витрина, зимуваме трети. Апетитът идва с яденето. На терена изглеждаме равностойно срещу отбори с по-голям бюджет от нашия. Не трябва да летим в облаците. На клубно ниво мисля, че нещата вървят повече от добре за Локомотив. Не успях да дебютирам в националния отбор, но се надявам да получа шанс и да мога да помогна. Това е най-високото стъпало за един футболист", добави още той.

А кой ще бъде избран за футболист №1 на България за 2019-а - следете НА ЖИВО в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от На фокус


Ерлинг Холанд с нова порция рекорди, но този път в Шампионска лига

Голямото име днес ще е Ерлинг Холанд - детето-чудо на световния футбол, което изгря на най-голямата европейска...

Реклама
Реклама