Акрапович: Имаше дузпа за нас, искаме да минем още един кръг


Акрапович: Имаше дузпа за нас, искаме да минем още един кръг
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1768 0

Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович беше бе доволен от показаното от своя тим по време на минималната загуба срещу Страсбург на стадиона в парка „Лаута“. Той заяви, че иска да вижда същото това лице на своя отбор и реванша. Почти цял мач пловдивчани играха с човек по-малко.

"Няма как да не ми хареса реакцията, беше перфектната реакция. Тези 90 минути феновете бяха постоянно зад нас. Мисля, че нямаше червен картон за, а по-скоро имаше дузпа за нас. Страхотни бяха момчетата, Имахме много вяра в себе си и ще се опитаме в реванша да покажем тази вяра. Имаше дузпа за нас. Имахме и хубави положения. Акциите на Аралица, Ожболт и Илиев например. Няма за какво да съжаляваме. Ще търсим шансовете си във втория мач. Те имат играчи за по 100 милиона евро и подобен бюджет, но ние се представихме съвсем на ниво. България трябва да се радва, че има такъв отбор като нас, заяви той.

"Не трябва да забравим, че сме изиграли повече мачове спрямо тях и се вижда, че сме добре подготвени физически. Само поздравления за нас срещу толкова силен физически тим. Нямаме какво да губим, искаме да минем още един кръг. Трябва да се борим за всяка топка и всеки дуел".

А какъв любопитен коментар направи босът на Локо Пд - Христо Крушарски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички