Треньорът на Локо Пловдив: Приемам всякакъв резултат, само искам да не ни вкарват


Треньорът на Локо Пловдив: Приемам всякакъв резултат, само искам да не ни вкарват
Снимка: Официалн сайт на Локомотив Пловдив

2642 0

 

"Имаме достатъчно информация за противника. Подготвихме се добре, за да направим добър мач. Дано се представим добре пред нашата фантастична група. Най-важно е как ще свърши мачът. Всички футболисти са здрави. Само Мустафа Абдулахи липсва, но ще бъде с нас след 10 дни. Има голяма конкуренция. Противникът е силен в атака. Притежава експлозивност. Това е нещо, на което много трудно можеш да отговориш. И ние имаме добър стил на игра и качествени играчи. Мисля, че можем да отговорим. Ще бъда доволен на всякакъв резултат, само да не получим гол".
"Искам да играем футбол и да създаваме положения. Това ще ме радва много. Никога не знаеш дали е по-добре да си домакин в първия мач. В Търнава получихме добра лекция какво може да се случи. Надявам се, че ще бъдем по-добре подготвени за първия мач. За нас участието ни в Лига Европа е нещо феноменално. Удоволствието е голямо. Няма да е лесно, но се радваме, че сме тук. Утре атмосферата ще бъде фантастична. Френският отбор ще може да й се наслади".

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович говори преди утрешния мач срещу тима на Страсбург в квалификациите на Лига Европа. Наставникът на Локомотив заяви, че най-важното за неговия отбор е да не допусне гол на "Лаута".

"Имаме достатъчно информация за противника. Подготвихме се добре, за да направим добър мач. Дано се представим добре пред нашата фантастична група. Най-важно е как ще свърши мачът. Всички футболисти са здрави", сподели Акрапович, като единствено подчерта, че Мустафа Абдулахи липсва, но ще се завърне следващата седмица.

По отношение на Страсбург, Акрапович заяви: "Противникът е силен в атака. Притежава експлозивност. Това е нещо, на което много трудно можеш да отговориш. И ние имаме добър стил на игра и качествени играчи. Мисля, че можем да отговорим. Ще бъда доволен на всякакъв резултат, само да не получим гол."

"Искам да играем футбол и да създаваме положения. Това ще ме радва много. Никога не знаеш дали е по-добре да си домакин в първия мач. В Търнава получихме добра лекция какво може да се случи. Надявам се, че ще бъдем по-добре подготвени за първия мач. За нас участието ни в Лига Европа е нещо феноменално. Удоволствието е голямо. Няма да е лесно, но се радваме, че сме тук. Утре атмосферата ще бъде фантастична. Френският отбор ще може да й се наслади", добави още наставникът на пловдивчани.

 

Междувременно отборът на Страсбург вече започна символична "война" с Локо, но извън терена (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички