Знаков футболист от близкото минало е пред завръщане в Левски


Знаков футболист от близкото минало е пред завръщане в Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4896 0

Любопитна новина разгласи "Gong" в днешния 18 май - един от най-качествените чуждестранни футболисти, играли в Левски през 21 век, е близо до завръщане на стадион "Георги Аспарухов".

Става въпрос за нисичкия бразилец, който правеше фурор по левия фланг на атаката - Жоазиньо!

Той се подвизаваше на "Герена" между 2007 и 2011 година, след което пое в посока Русия и облече тениската на Краснодар. Последва и период в Динамо Москва, а в момента играе за Сочи, откъдето Ивелин Попов ще се завърне при "сините".

33-годишният Жоазиньо има договор до 30 юни 2022 година, което означава, че би могъл да се присъедини към тима на Станимир Стоилов като 'свободен агент', което е чудесна новина, с оглед на трудното финансово положение на клуба.

Изданието посочва, че двете страни вече са постигнали договорка и Жоазиньо ЩЕ СЕ завърне в Левски!

В професионалната си кариера кариоката е изиграл цели 423 мача, в които се е отчел с 67 гола и 108 асистенции. За "сините" от София има 106 срещи, 16 попадения и 31 голови паса. Той бе закупен на "Герена" след като клубът спечели добри пари от участието си в групите на Шампионска лига, а заедно с него тогава дойдоха и други двама бразилци - Зе Соарес и Жеан Карлос.

Вижте още: Лудогорец е уредил първи летен трансфер - бразилец на 22 години пристига в Разград? (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички