Николай Жейнов: Не липсва интерес към Филип Кръстев, казали сме нашето желание


Николай Жейнов: Не липсва интерес към Филип Кръстев, казали сме нашето желание
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

3272 0

Известният български мениджър Николай Жейнов даде интервю пред "Блиц", в което говори за актуалната ситуация около един от клиентите му - Филип Кръстев. Младокът пристигна в Левски през зимните месеци и бързо се утвърди като един от най-добрите играчи в състава на Станимир Стоилов. Той обаче е собственост на "Манчестър Сити Груп" и договорът му на "Герена" изтича след края на сезон 2021/22. 

"Футболните специалисти оценяват, че последните шест месеца Филип направи наистина голям фурор. Първото, което е, че той намери място, където пасна, клубът повярва в неговите възможности. Израстването му наистина е много голямо. Това се доказва и от статистическите му показатели. Гледахме данните на няколко фирми, които дават пълна картина за класата на всеки футболист и се оказва, че Филип е на трето или четвърто място в Европа по показатели в неговата възраст и на този пост", разкри Жейнов след въпрос дали има видимо израстване в играта на Кръстев.

"Желанието ни е да остане в Левски към момента, но не всичко зависи от нас. Надявам се в следващите няколко седмици да имаме развитие. Т.е. Манчестър Сити да решат и да намерим общи точки и той да продължи развитието си тук", допълни агентът и след това отговори дали има реален интерес от други клубове към Филип:

"Не бих желал да коментирам, но не липсва интерес. В момента имаме договор с "Манчестър Сити Груп". Казали сме нашето желание. Благодарим на всички клубове, които се интересуват от него, но приоритет в момента ни е Левски".

"Работя добре с ръководството на Левски, знам какво търсят и се опитваме да намерим това, което наистина желаят. И с ЦСКА работя", обяви Николай Жейнов относно плановете на "сините" за лятна селекция.

Вижте още: Англичанин дойде в България за ЦСКА - Левски и не можеше да повярва какво вижда (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички