Край на "сините" несгоди - чуждестранен концерн взима акциите на Левски?


Край на "сините" несгоди - чуждестранен концерн взима акциите на Левски?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

13168 0

Броени дни след като родният гранд Левски спечели Купата на България, в медийното пространство вече се появиха информации за повишен интерес към клуба от страна на чуждестранен инвеститор!

"Блиц" твърди, че американско-английски концерн, който е добре познат в нашата държава, е проявил интерес към контролния пакет акции на "сините".

Засега неговото име се пази в тайна, но се подчертава, че реалните разговори и преговори тепърва ще навлязат в същинската си част.

Изданието допълва, че Наско Сираков и компания нарочно не бързат да застават пред медиите и да обявяват каквото и да е било, тъй като все още пазят горчив спомен от миналогодишната "одисея" с Джо Диксън, която е до болка позната на всички фенове на 27-кратните носители на Купата.

Иначе за Левски остават два мача до края на сезон 2021/22 - гостуване на Славия (19 май) и домакинство на Лудогорец (22 май).

Вчера, 17 май, ръководството на "сините" вече публикува информация за продажбата на билети за сблъсъка с "орлите" на стадион "Георги Аспарухов" (подробности ще откриете във връзката).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички