Засилен интерес към звезда на Левски в Турция


Засилен интерес към звезда на Левски в Турция
Снимка: Официален сайт на Левски

2104 0

Футболен клуб от южната ни съседка Турция проявява интерес към звезда на Левски. Втородивизионният Менемеспор иска да подсили състава си с крилото на "сините" Станислав Иванов, твърди местното издание Haberturk.

Според информациите, ръководството на турския тим е останало впечатлено от качествата на Иванов и планира да отправи оферта за него през летния трансферен прозорец. Менемеспор се стреми в изграждането на силен състав, който да ги изведе към елита на турския футбол.

Очаква се Менемеспор да предложат достатъчно добри финансови параметри на Иванов, с което да го изкушат да приеме офертата. Спекулации за интерес от страна на турски клубове към 20-годишния футболист имаше и в началото на годината, когато се спрягаха и имената на Найджъл Робърта и Филипе Нашименто (подробности вижте тук).

Левски се намира в тежка финансова криза, която може да принуди клуба да се раздели с част от звездите си. Transfermarkt оценява Станислав Иванов на 1 млн. евро, а подобна сума със сигурност ще се отрази добре на хазната на клуба. Ако обаче "сините" успеят да се стабилизират финансово, едва ли ще допуснат да се разделят с талантливия си играч.

Междувременно се появиха информации, че италианският гранд Рома има сериозен интерес към възпитаник на Левски (повече по темата тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички