Заради високи финансови изисквания Левски се разминава със защитник


Заради високи финансови изисквания Левски се разминава със защитник
Снимка: Официален сайт на Левски

1034 0

Левски замрази преговорите с бившия играч на Арда Ребин Сулака. Защитникът стана свободен агент, след като не успя да се разбере за нов договор с клуба от Кърджали. Иракчанинът дойде през лятото с надежда да възроди кариерата си в отбор, който да му даде възможност да се завърне в националния отбор на страната си.

Точно това се случи, но въпреки това бранителят не успя да се споразумее с ръководството на Арда и вече е свободен да си търси нов клуб. На "Герена" решиха да се възползват от това и са потърсили контакт със Сулака.

Оказало се, че финансовите му изисквания са твърде големи и Левски не може да ги изпълни в момента. "Сините" все пак се надяват той да размисли, като за целта първо трябва да мине известно време. Както е известно, треньорът Славиша Стоянович настоява най-вече за попълнения в отбрана. Тимът има нужда от поне трима нови, пише "Мач Телфраф".

"Ситуацията е такава, че договорът ме с Арда бе за четири месеца. Така се разбрахме като пристигнах в Кърджали. От клуба искаха да преподпиша преди Коледа, само че бяхме твърде далеч от това, което двете страни желаем. Ще се радвам, ако Левски се поинтересува от мен, тъй като това ще означава, че върша добра работа", коментира Сулака.

Във вторник Павел Колев официално обяви, че напуска Левски и обясни защо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички