Заради бившия му клуб: Дебютът на новия в Левски Дарлан се отлага


Заради бившия му клуб: Дебютът на новия в Левски Дарлан се отлага
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3897 0

Левски постепенно окомплектова състава и изчиства игровия си стил под ръководството на новия треньор Николай Костов. "Сините" дори показаха 2 последователни добри мача - победата над Ботев Пловдив с 3:1, както и тази над Шкупи с 2:0 в Лигата на конференциите.

Що се отнася до кадрови промени, то специалистът има немалко работа. Той трябва да се справи с липсата от напускането на двама от основните футболисти - Филип Кръстев и Сонко Сундберг, както и с новопривлечените Хасми Фадига и Дарлан.

Документални несгоди

Именно вторият ще трябва да почака, преди да запише дебютните си минути за столичния гранд. "Мач Телеграф" съобщава, че дефанзивният полузащитник все още не разполага с така нужната жълта карта.

Той отпътува с новите си съотборници за Скопие, въпреки че беше ясно, че няма да успее да се включи в срещата. Целта на това била по-бързото му вписване в отбора. Именно в западната ни съседка той се сдобил с работна виза. Най-важният документ обаче е все още неналичен, а причината е, че Гремио все още не го е изпратил в България.

"Това може да стане и непосредствено преди самата среща, но до този момент я нямаме", признават от Левски пред изданието.

Двама от основните играчи на "сините" пък най-вероятно скоро ще се сдобият с нови договори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички