Левски - Локомотив София по ТВ: Къде да гледаме столичния сблъсък по ТВ?


Левски - Локомотив София по ТВ: Къде да гледаме столичния сблъсък по ТВ?
Снимка: Lap.bg

4460 0

Левски приема Локомотив София на "Герена" в столичен сблъсък, с който програмата от неделния ден (30 юли) на трети кръг в Първа лига ще приключи.

Левски ще се опита да излезе пред собствена публика максимално концентриран след важния успех над Шкупи с 2:0 в предварителните кръгове в Лигата на конференциите и целият хаос, който се разрази в столицата на Северна Македония - Скопие.

Локомотив София пък ще направи всичко възможно да забрави за поражанието с 2:4 у дома от Локомотив Пловдив в "железничарското" дерби и да се върне на пътя на победите, след като постигна успех с 1:0 в първия кръг на родния елит над Ботев Враца.

Във временното класиране възпитаниците на Николай Костов се намират на десетото място с актив от 3 точки. Също толкова имат и футболистите на Стойчо Стоев, но се намират точно над "сините" на деветата позиция.

Къде да гледаме Левски - Локомотив София по ТВ?

Първият съдийски сигнал на "Герена" ще бъде даден от Драгомир Драганов в 21:15 часа. Двубоят ще бъде предаван пряко в ефира на Diema Sport. Разбира се, Вие ще може да проследите сблъсъка от Първа лига Левски - Локомотив София НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички