Левски ще опита да зарадва "синя" България с първа победа на "Герена" срещу Локо София


Левски ще опита да зарадва "синя" България с първа победа на "Герена" срещу Локо София
Снимка: БГНЕС

1848 0

Левски приема Локомотив София в столичното дерби на третия кръг на Първа лига. "Сините" ще опитат да зарадват своите привърженици с първа победа на "Герена", след като това не се случи в откриващия кръг на шампионата срещу ЦСКА 1948.

Достатъчно концентриран ли ще е Левски?

"Сините" влизат в срещата, след като сломиха опонента си в Лигата на конференциите Шкупи на македонска земя с 2:0. Със сигурност футболните фенове у нас са добре запознати какъв хаос обзе Скопие преди, по време и след мача срещу тима от Северна Македония. Мнозина се питат дали футболистите на Николай Костов ще запазят спокойствие и ще дадат всичко от себе си срещу "железничарите".

Локо София знае как да "излъже" Левски

Припомняме, че през изминалата кампания (2022/23) "железничарите" успяха да нанесат сериозен удар по Левски на стадиона в Надежда. Воден от Станислав Костов тогава тимът на Локомотив надви с 3:2 у дома своя съперник, който тогава бе воден от Станимир Стоилов. Впоследствие "сините" взеха своя реванш няколко месеца по-късно с минималното 1:0 на "Герена", в това което се оказа последен мач на Мъри начело.

Във временното класиране ситуацията също е доста интересна. Левски се намира на десетата позиция, а "железничарите" са с място над "сините", като и двата тима имат по 3 точки. Момчетата на Стойчо Стоев обаче имат по-добрата голова разлика.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бивш баскетболен национал е сред арестуваните в Скопие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички