Клубове от Втора Бундеслига с интерес към Стайн Спиерингс


Клубове от Втора Бундеслига с интерес към Стайн Спиерингс
Снимка: Официален сайт на Левски

976 0

Клубове от германската Втора Бундеслига проявяват интерес към халфа на Левски Стайн Спиерингс, твърди нидерландска медия. Футболистът има желание да играе в Германия и така може да се стигне до трансфер през това лято.

Както е известно, Левски привлече нидерландеца през зимния трансферен прозорец. Той показа класа със синята фланелка, но изглежда не влиза в плановете на настоящия треньор на "сините" Георги Тодоров. Вчера пък собственикът на Левски Наско Сираков потвърди, че клубът е готов да продава от своите играчи, за да се спаси от тежката финансова криза.

"В момента не е спокойно в Левски. Винаги съм искал да играя в Германия. Сега ще изчакам, за да видя как ще се развие интересът към мен. Левски е голям клуб и винаги е добре, ако може да натрупате опит в подобен отбор. Само че понякога нещата не вървят, както очаквате. В такъв момент е по-добре да погледнете в бъдещето, особено ако има интерес от някои добри клубове“, коментира Спиерингс. А за кои две звезди на "сините" напира Лудогорец вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички