Въпреки победата: Феновете на Левски се сбиха в сектора, "сините" заплашени от УЕФА


Въпреки победата: Феновете на Левски се сбиха в сектора, "сините" заплашени от УЕФА
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

7654 0

Левски отстрани северномакедонския Шкупи с общ резултат 3:0. На реванша, игран на стадион "Георги Аспарухов", "сините" изиграха умно сблъсъка и надделяха с минималното 1:0 след гол в последните секунди на Марин Петков.

Отборът получи огромна подкрепа от хилядите свои привърженици по трибуните. Те не спряха да пеят в подкрепа на любимия си отбор и му дадоха криле, за да продължи към третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Въпреки това отново имаше проблеми по трибуните. Около десет минути преди края на редовното време, когато резултатът все още бе 0:0, от сектор "Б" полетяха бомбички към пистата.

Припомняме, че това може отново да доведе до огромни санкции от УЕФА и нови финансови глоби. Именно поради тази причина голяма част от феновете на "сините" не одобриха действията на други привърженици.

Първоначално започнаха освирквания, но постепенно напрежението се покачи. Стигна се дори до физически сблъсъци в сектор "Б". Стюардите трябваше да се намесват и няколко фенове бяха изкарани извън стадиона. А какви критики имаше Николай Костов към Левски въпреки победата?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички