Вуцов е ужасен от изоставането на "сините" и направи сравнение между чужденците в ЦСКА и Левски


Вуцов е ужасен от изоставането на "сините" и направи сравнение между чужденците в ЦСКА и Левски
Снимка: Lap.bg

2211 0

Бившият футболист и наставник на Левски - Велислав Вуцов, бе гост в подкаста „За спорта без клишета“ по BTV. Там настоящият треньор на втородивизионния тим на Крумовград направи любопитни коментари по най-различни теми. 

Специалистът обаче не подмина и всичко случващо се около Левски, който изостава с 14 точки на вечния си съперник - ЦСКА, който зимува на върха в Първа лига, докато "сините" са шести. 

"В Левски се опитват да направят нещо добро, но фактите не са в тяхна полза. Категорично съм на мнение, че ЦСКА имат по-слаби играчи и потенциал, но са 15 точки напред в класирането. Това са адски много точки. По-добри са чужденците на "Герена", обясни Вуцов пред Петър Бакърджиев.

"За ЦСКА двама-трима стават. Другите са под нивото. И тези на Левски не са феноменални, но 8-9 могат да имат претенции. Болен съм на тема Левски и ми идва повече това изоставане. Не критикувам никого. „Герена“ е пълен всеки мач, а ЦСКА играе пред 1000 души. Те всеки мач са под стрес да не дойдат да ги набият, да ги замерят… И това пак е в ущърб на Левски и комфорта", добавя емоционалният наставник, който бе начело на "сините" през 2008 г. 

Вижте договорът на кой ключов играч на Левски изтича!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички