Всички предположения за нов собственик на Левски са грешни


Всички предположения за нов собственик на Левски са грешни
Снимка: БГНЕС

34049 0

Кой ще бъде новият собственик на Левски? Този въпрос вълнува цяла "синя" България в последните няколко дни, след като настоящият мажоритарен собственик на клуба Наско Сираков отказа да разкрие неговото име. Сираков единствено сподели, че бъдещият собственик на клуба е англичанин с бизнес, ситуиран в Ню Йорк, който няма общо с политиката.

Загадъчността около името на новия финансов благодетел на "сините" накара феновете да гадаят и да дават най-различни предположения. Във форуми и Фейсбук групи на фенове на Левски се завъртяха основно три имена - Майкъл Плат, Леонард Блаватник и Алес Честърфилд. От Фейсбук страницата "Синя приказка" обаче са повече от категорични, че нито едно от трите имена не е бъдещият собственик на Левски. 

"Не е нито Майкъл Плат, нито Леонард Блаватник, нито Алес Честърфилд каквито имена се въртят из медиите. Скоро ще научите кой е..", написаха лаконично от "Синя приказка". В последно време страницата набира популярност като много точен и достоверен източник на информация за всичко интересно около Левски.

Собственикът на "сините" Наско Сираков пък беше категоричен, че нито един бивш собственик на Левски не е замесен в сегашните преговори по смяната на собствеността в клуба. Очаква се сделката по смяната на собствеността да бъде завършена до края на другата седмица, когато ще стане ясно и името на новия собственик на Левски.

Всичко най-актуално около Левски ще намерите ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички