Изплуваха още 2 имена за възможния нов собственик на Левски


Изплуваха още 2 имена за възможния нов собственик на Левски

12978 0

Продължават гаданията за това кой ще бъде новият собственик на Левски. На годишнината от създаването на клуба собственикът Наско Сираков анонсира идването на такъв на "Герена". Предвид това обаче колко малко информация разкри за бизнесмена, не е чудно, че вече има 2 спрягани публично имена.

Вчера Sportlive.bg Ви съобщи кой предполагат "сините" фенове, че ще поеме издръжката на любимия им клуб (подробности тук). Днес привържениците споменават друго име на английски бизнесмен - това на Алес Честърман. Неговата компания се смята за най-проспериращата на Острова в последно време. Тя има връзки във футбола - през изминалия сезон логото ѝ стоеше на екипите на елитните английски Евертън и Астън Вила.

Според агенция "Блиц" обаче очакваният на "Герена" богаташ е Леонард Блаватник, един от най-богатите хора във Великобритания. Той е роден през 1957 г. в Одеса, но от 70-те семейството му живее в САЩ, където по-късно той изгражда сериозна империя. 63-годишният бизнесмен е на 35-о място в света по състояние - 40 милиарда долара. А ето какво ще се случи, ако анонимният засега бизнесмен поеме столичния гранд. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички