Вратарят на Левски се закани на Лудогорец: Постижимо е да ги победим в предстоящите два мача


Вратарят на Левски се закани на Лудогорец: Постижимо е да ги победим в предстоящите два мача
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1791 0

Талантливият вратар Пламен Андреев коментира интересни теми около Левски преди двата предстоящи сблъсъка с Лудогорец – за първенството и в 1/8-финалите за Купата на България. Той сподели и как се чувства на „Герена“.

За пръв път тази година ще срещна Лудогорец за първенството. Мисля, че ще се раздадем докрай, ще излезем да спечелим и двата мача. Дано така се случи. Не мисля, че заслужавахме толкова дълга серия без победа. Има леко напрежение, което е нормално, предвид формата. Доста назад сме зад лидерите, но с 5-6 победи защо да не се върнем“, коментира Андреев пред „Диема Спорт“.

Онзи ден Станимир Стоилов игра като нападател на тренировката и ми вкара два гола (смее се). Трябва да победим Лудогорец, за да продължим защитата на трофея. Постижимо е и двата мача да спечелим. Иска се от нас амбиция и себераздаване докрай. Николай Михайлов е разтегнал връзка. Ще отсъства около две седмици. Пожелавам му бързо възстановяване.“, сподели той.

Лично аз се чувствам добре, колективът също. По-опитните постоянно ми помагат. Обичам да нося отговорност и не е проблем да бъда капитан на Левски. Припомням си често финала за Купата и как вдигам трофея. Това бе първата купа в кариерата ми и е незабравим момент“, призна младият вратар.

Трябва повече да работя върху играта с крака. Имам самочувствие, не е в повече, но го имам на терена. Извън него съм по-скромен човек. Моят любим вратар е Мануел Нойер. Дори и на 36 години прави невероятни спасявания. Симпатизирам на Германия на Мондиала в Катар именно заради Нойер“, обяви Андреев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Анте Шимунджа очаква труден мач и вярва в успех на Лудогорец над Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички