Владимир Гаджев призова феновете на Левски за търпение и заяви: Андриан Краев трябваше да бъде продаден по-рано


Владимир Гаджев призова феновете на Левски за търпение и заяви: Андриан Краев трябваше да бъде продаден по-рано

4199 0

Бившият футболист на Левски Владимир Гаджев даде интервю пред "Труд news", в което бе помолен да коментира актуални теми около "синия" клуб.

*Гаджев бе част от "сините" между 2008-а и 2016-а година и записа 210 мача във всички турнири, в които се отчете с 27 гола и 39 асистенции, ставайки веднъж шампион и веднъж носител на Суперкупата на България.

Призив за доверие и търпение

На въпрос "трябва ли феновете да имат малко повече доверие на ръководството", той отговори по следния начин:

"То като цяло трябва да си има доверие между хората. Ние сме твърде недоверчиви. И най-вероятно понякога има и защо, но да, трябва да има доверие, трябва да се намери начин, по който ръководството да се справи с тази финансова криза, която е налегнала Левски от доста, доста време насам, защото тези задължения са трупани в годините, не са се натрупали изведнъж... В един момент нещата ескалират и се стигна до този момент, в който преди година и половина - две, благодарение на голяма част на феновете и на основния спонсор, Левски се постабилизира".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Eксклузивно в SportLive! Японци пожелаха Уелтън, Левски завиши цената на бразилската си звезда

"Така че - да, трябва да имат търпение, всички ние трябва да имаме търпение. И много работа, и много усилия трябва да се положат в този аспект, за да може клубът да се стабилизира финансово и да диша по-спокойно, за да може да се прави селекция, да се привличат и по-класни футболисти и вече тогава да се гонят и по-високи цели", обясни 36-годишният Гаджев.

Темата "Андриан Краев"

След това той изрази мнение, че ръководството на Левски е трябвало да продаде Андриан Краев по-рано:

бъдещето на Андриан Краев е една от най-обсъжданите теми в последните месеци

"Мисля, че Левски в годините назад е допускал подобни грешки като тази с Краев. Трябваше да бъде продаден. Аз винаги съм казвал, че един футболист в България достига един пик, лимит и в един момент е много трудно да задържиш високото ниво, което имаш. Просто първенството ни е такова, условията са ни такива и трябва да направиш следващата крачка. Този момент назад в годините Левски няколко пъти са изпускали с много играчи и сега вече ситуацията е доста по-различна, тъй като на Анди договорът му изтича лятото. Най-вероятно няма да могат да вземат тези пари, които са могли да получат лятото на миналата година".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Левски продава Андриан Краев на турски клуб за 200 000 евро?

Влади Гаджев, който прекрати кариерата си през лятото на 2020-а година, бе запитан на кое място ще завършат "сините" през сезон 2023/24: "Труден въпрос от гледна точка на това, че Левски последните месеци беше непостоянен. Откъм резултати, имам предвид. Да, играта не беше толкова силна като в началото, но имаше мачове, в които Левски заслужаваше и трябваше да победи. Загубиха се доста точки, макар че в голяма част от мачовете си отборът беше по-добрият на терена при всички положения".

"Лошото е, че отпаднахме и за Купата. Това означава, че с едната цел, най-близката до Европа, всичко свърши и сега през първенството Левски ще трябва да си завоюва място, за да се опита да играе отново в евротурнирите. Така че трябва да кажа, че ще завършим в Топ 3. Което ще бъде нелека задача", прогнозира бившият национал на България.

*Преди броени часове един друг бивш футболист - Светослав Дяков, пък призна, че е усещал съдийска подкрепа към Лудогорец и разкри, че като малък е бил фен на Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички