Ексклузивно в SportLive! Предложиха французин и аржентинец на Левски


Ексклузивно в SportLive! Предложиха французин и аржентинец на Левски
Снимка: Levski.bg

6051 0

Левски работи усилено по зимната си селекция. В клуба приемат и предложения за различни играчи. Предстои спортно-техническият щаб и треньорът Николай Костов да отсеят футболистите, които от „Герена“ ще пожелаят на привлекат.

На „Герена“ умуват за французин и аржентинец

Французин и аржентинец са сред евентуалните нови попълнения на Левски, научи SportLive.bg. Двамата са били предложени на спортно-техническото ръководство на „сините“.

Още: Официално: Падна и последната въпросителна за зимната подготовка на Левски в Турция

Предстои от „Герена“ да вземат решение  дали да предприемат решителни стъпки за тяхното привличане. По наша информация от столичния гранд първо ще проучат внимателно двамата футболисти.  За целта дори е възможно дори те да бъдат следени на живо и от скаутите на клуба, ако им бъде възложена подобна задача.

На този етап медията ни установи само националностите на двамата играчи. Ако от „Герена“ ги одобрят, ще станат ясни и повече подробности за французина и аржентинеца. Все пак почти сигурно поне единият е офанзивен футболист.  Медията ни установи, че те са били предложени на Левски от мениджъра Джери Перейра, който през годините е захранвал редовно „сините“ с доста качествени нови попълнения.

Наистина съм предложил французин и аржентинец на Левски. Скаутите на клуба и треньорът Николай Костов първо трябва да преценят дали ще им свършат работа и ще допринесат ли за вдигането на нивото на отбора. За момента е излишно да се разкриват повече подробности за играчите“, потвърди пред SportLive.bg самият Джери Перейра.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ексклузивно в SL! Японци вадят пачки за Уелтън, Левски ги шокира с нова цена на бразилеца

Още: В Левски се завръща бивш треньор на ЦСКА 1948, ще е помощник на Николай Костов

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Рожден ден в Левски в четвъртия ден от новата 2024-та година - Цунами "чукна" 28

Найджъл Робърта поискал 25 000 евро заплата от Левски

Ексклузивно в SportLive! Георги Николов: Трансфер в Ботев Пловдив? Няма нищо конкретно, но защо да не заформим ударно нападение с Бароан?

Само в SportLive.bg! Георги Илиев – Майкъла отсече: Сираков не става за собственик на Левски, но никога няма да даде кокала! „Сините“ са на полуфалит

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички