Вили Вуцов: Никола Попов трябваше да облече червена фланелка в мача ЦСКА - Левски


Вили Вуцов: Никола Попов трябваше да облече червена фланелка в мача ЦСКА - Левски

1319 0

Футболният треньор Велислав Вуцов разкритикува съдията Никола Попов, който свири мача на бившия му тим Левски срещу ЦСКА миналата седмица. Пред БНТ 1 Вуцов заяви, че Попов е можел да облече червена фланелка, за да не играе ЦСКА с човек по-малко след изгонването на Амос Юга. Мачът завърши с победа с 1:0 за "червените".

"Срещу ЦСКА Левски игра най-доброто в този си вариант, а и ЦСКА са малко надценени. Който си е мислил, че "червените" ще натискат цял мач, за да вкарат 5 гола, се е лъгал. За тях най-важно за амбициите им бе да вземат трите точки. Левски не игра чак толкова лошо, колкото очакваха хората", анализира той.

"Но моите представи за "сините" са съвсем различни. Все пак в последния месец се забелязва промяна. На Славиша Стоянович ще му е трудничко, но е добър треньор, доказал се е. Той наследи отбор, който искаше да играе романтичен футбол, без да има футболисти за това. И всеки, който дойдеше на "Герена", биеше с лекота и си тръгваше. Преди Славиша отборът играеше дивотии и щуротии", продължи Вуцов.

"Срещу ЦСКА се видя, че може да се бори, но всичко в дербито опря до класа. Трансферната политика на Левски бе провал - първият привлечен бе Старокин, а първият освободен... Старокин. Е, какво друго да кажеш за нея? Никола Попов? Катастрофа! Направи груби грешки в полза на ЦСКА. Ако можеше да направи нещо повече, сигурно щеше да облече червена фланелка, за да може "армейците" да не са с човек по-малко на терена", завърши бившият наставник на 'сините". А защо спонсорът на ЦСКА 1948 също критикува Никола Попов вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички