Левски започва преговори с Хубчев за дълга към него


Левски започва преговори с Хубчев за дълга към него
Снимка: Официален сайт на Левски

1070 0

Както се и очакваше, новият генерален спонсор започна да поставя нещата в Левски по местата им. Поредната насока, в която "сините" започват да решават проблемите си, е разплащането с Петър Хубчев. Според вестник "Тема спорт" от "Герена" са започнали разговори с бившия си треньор, за да изчистят дълга си към него. Въпросът трябва да бъде уреден преди Нова година, а ако това не се случи, клубът няма да може да получи лиценз за следващия сезон.

Хубчев беше освободен от поста си преди края на миналия сезон. Според договора между двете страни при предсрочното му прекратяване без съгласието на другата страна инициаторът на раздялата дължи заплатите до края на споразумението. И според него Левски дължи на Хубчев възнагражденията му до края на сезон 2020/21. Тъй като сумата е голяма, се очаква треньорът да направи някакви отстъпки.

Собственикът на клуба Наско Сираков неведнъж обяви, че когато подпишат с основен спонсор, веднага ще започне преговори с бившия си съотборник в националния тим. Заради липсата на споразумение с Хубчев, Левски не назначи Славиша Стоянович за старши треньор. Очаква се след Нова година и това да се промени. А каква сума се очаква да получат "сините" от новия си спонсор вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички