Вижте играчите на "Левски", които Стоев ще използва в дебюта си


Вижте играчите на "Левски", които Стоев ще използва в дебюта си

1782 0

Старши-треньорът на "Левски" обяви групата от футболисти, на които ще разчита по време на официалния си дебют като наставник на "сините".

26-кратните шампиони се изправят срещу Хасково за Купата на България, като двубоят е на стадион "Георги Аспарухов" от 17:00 часа. 

На разположение на Стоев са всички нови попълнения, като се очава със сигурност титуляр да е Либан Абди, докато под въпрос е Емил Нину. Александър Александров също ще почне в стартовите 11, като ще заеме мястото на десен защитник.

Антонио Аниете е напълно възстановен и също попадна сред избраниците на треньора. Най-новото попълнение Лукаш Гикевич ще започне двубоя на пейката за сметка на Валери Домовчийки, който беше голмайстор на тима по време на зимната подготовка. 

В състава не са Георги Сърмов и Борислав Цонев, които лекуват контузии.

Група на Левски:

Боян Йоргачевич, Пламен Илиев, Борислав Стойчев, Веселин Минев, Емил Нину, Александър Александров, Роман Прохазка, Мики Орачев, Стефан Велев, Владимир Гаджев, Радослав Цонев, Мигел Бедоя, Божидар Краев, Антонио Аниете, Луис Педро, Либан Абди, Валери Домовчийски, Лукаш Гикевич

Предполагаем титулярен състав:

Илиев, Александров, Стойчев, Нину, Минев, Гаджев, Бедоя, Краев, Абди, Аниете, Домовчийски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички