Стойчо Стоев преди първия си двубой: Основната ни задача е да върнем феновете


Стойчо Стоев преди първия си двубой: Основната ни задача е да върнем феновете

1339 0

Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев даде пресконференция преди първия си официален мач начело на „сините“. В събота, 21.02, „сините” приемат Хасково от 17:00 часа в първи двубой от ¼-финалите за Купата на България.

„Определено има тръпка преди първия мач като треньор на Левски. Искам отборът да побеждава с офанзивен футбол и отново да бъде хегемон в България, но за да се стигне до там, предстои дълъг път.Чувства се желание, леко напрежение преди започване на първенството, което е съвсем естествено, почти 3 месеца не сме играли официални мачове. Надявам се да има и достатъчно хора, за да се създаде една добра атмосфера за футбол и след края на мача да сме доволни.”

“Нормално е самочувствието да е накърнено и то във времето, защото Левски от много време не съумява да е този отбор, който му се иска. Иначе мисля, че футболистите през тези 40 дни, в които работихме, разбраха моите изисквания, стремят се да ги прилагат на терена. На мен ми е ясно, че не може да стане за толкова кратко време. Искам да виждам нещо позитивно и ново във всеки мач.”

Относно предстоящите двубои за Купата Стоев заяви: “Където съм бил треньор, никога не съм търсил резултат. Два мача са, може да се реши в един мач всичко, но може и в два. Идеята и желанието ми е без значение от противника да се стремим да побеждаваме и то с офанзивен футбол.

Аз не обичам във футбола да се лъжа, а да се надигравам и евентуално в това надиграване да успея. С лесните съперници е трудно. Предпочитах да започнем с по-труден съперник. Няма да подценим Хасково, те имат своите достойнства. Не бих казал, че Хасково ще дойде като загубил отбор. Мачът може да си го направим лесен само ние.”

“Тепърва тръгваме да създаваме нещо, да се надяваме, че ще е хубаво и добро и с времето да изградим един стойностен отбор, да има добра физиономия и хората да са доволни. Естествено, това всичкото е свързано и с резултати. Можем да върнем феновете само с добра игра. Това е нашата основна задача. С труда си да върнем тези хора на стадиона”, допълни Стоев, цитиран от Levski news.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички