"Виждам напрежение още от самото начало" - Петър Курдов с критика към Наско Сираков


"Виждам напрежение още от самото начало" - Петър Курдов с критика към Наско Сираков
Снимка: levski.bg

3116 0

Бившият нападател на Левски Петър Курдов не е оптимист за гостуването на Ботев Пловдив и не вярва, че "сините" ще постигнат победа срещу този противник.

*В днешния 22-ри юли тимът на Николай Костов ще се изправи срещу "канарчетата" на стадион "Христо Ботев", а двубоят от втория кръг на Първа лига ще започне в 19:15 часа!

"Не мисля, че Левски ще победи Ботев Пловдив с оглед на това, което показаха в първата среща при загубата с 2:1 на "Герена" от ЦСКА 1948. Много ми се иска "сините" да победят, но по начина на игра и това, което показаха, съм на мнение, че мачът няма да е никак лесен", заяви Курдов пред "Мач Телеграф" и допълни:

"В Пловдив обстановката за игра ще бъде много добра. Въпросът е футболистите на Левски да издържат и срещата да тръгне в правилната посока".

62-годишният Курдов се изказа критично и по адрес на мажоритарния собственик Наско Сираков, макар и да не спомена името му:

"Предвидих преди време, че хората, които управляват клуба, ще изгонят феновете. И полека-лека това става. Неслучайно хората казват: "Дадоха му акциите и той започна да управлява". Това по света къде го има? Някой да му се дадат акциите и той да управлява милиони? Не знам да има такъв случай. Виждам напрежение още от самото начало".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бивш "син" играч обясни какво липсва на Левски и заяви: Ако публиката застане зад тима, той ще бъде фактор в първенството!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички