Бивш "син" играч обясни какво липсва на Левски и заяви: Ако публиката застане зад тима, той ще бъде фактор в първенството


Бивш "син" играч обясни какво липсва на Левски и заяви: Ако публиката застане зад тима, той ще бъде фактор в първенството
Снимка: Lap.bg

4036 0

Бившият футболист на Левски Александър Александров коментира пред "Gerena.bg" актуалната ситуация в "синия" клуб и изрази мнение, че когато публиката е разединена - "много трудно ще се случат добри неща".

*Както е известно, сдружението "Левски на Левскарите" и Националният клуб на привържениците (НКП) обявиха т.нар. "Сезон на протеста" преди старта на новата кампания в Първа лига и призоваха мажоритарния собственик - Наско Сираков, да напусне стадион "Георги Аспарухов".

"Когато феновете са разединени, особено в Левски, това е от голямо значение, много трудно ще се случат добри неща. Неприятно е и това може би влияе на футболистите", предположи Кривия и след това назова какво липсва на тима на Николай Костов:

"В момента на отбора липсват завършващият пас и голът. Българските футболисти са добри, но трябва да им се дава повече шанс и време. От чужденците харесвам Уелтън".

48-годишният Александров каза и няколко думи за предстоящите битки на Левски с Шкупи в евротурнирите: "Дай боже колкото се може по-напред да стигнат "сините" в Европа. За българските стандарти Левски има добър отбор. Ако публиката застане зад тима, той ще бъде фактор в първенството! Хубавото е, че се запази гръбнакът и има качество във футболистите", констатира бившият играч на 26-кратните шампиони на България.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ивелин Попов: Да спрем омразата, обидите и разделението в името на Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички