ВИДЕО: Детската любов, която вдъхнови Левски


ВИДЕО: Детската любов, която вдъхнови Левски
Снимка: Официална FB страница на Левски

1822 0

Левски постигна две победи срещу словашкия Ружомберок и след общ резултат 4:0 продължава напред към втория предварителен кръг на Лига Европа. По този начин 9 години по-късно "сините" отново постигнаха победа като гост в Европа и продължиха след два успеха.

За жалост, клуба бе наказан от УЕФА и феновете нямаха възможност да присъства на стадион "Георги Аспарухов". Единствено деца до 14-годишна възраст имаха право да присъстват на двубоя и показаха безрезервната си и чиста подкрепа към любимците си. Малчуганите не спряха да пеят песни  и показаха как трябва да се подкрепя любимия отбор.

След двубоя дори и Мариани остана впечатлен от детската подкрепа:"Страхотно бе, че деца ни подкрепяха. Бяха шумни, а аз бях изненадан приятно. Подкрепиха ни, мотивираха ни. Беше интересно. Големи комплименти за тези деца". След края на двубоя  играчите не пропуснаха да зарадват децата, като ги поздравиха и подариха своите фланелки.

А какво сподели Петър Хубчев след класирането напред в Лига Европа - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички