Хубчев: В Левски няма лидери, Здравко Димитров трябва да промени мисленето си


Хубчев: В Левски няма лидери, Здравко Димитров трябва да промени мисленето си
Снимка: Официален сайт на Левски

5529 0

Треньорът на Левски Петър Хубчев изрази мнението си относно успеха на неговия тим над Ружомберок с 2:0 в Лига Европа. "Сините" се класираха напред след общ резултат 4:0, но специалистът отново не бе доволен от видяното, като желае подобрения.

"Да, доволен съм, защото се класирахме и това бе целта. Имахме късмета още първата възможност да превърнем в гол. Това ни успокои. Това не е мач, в който можем да загубим точка или три, за това подходихме по различен начин. В играта обаче има какво още да се желае.

Видях малка умора в някои играчи, но концентрацията бе на лице. Левски не е близо до това, което искам. Просто ни трябва повече тренировка и ще отстраним нещата, които не харесвам. 

Не, Мариани не е лидер. Левски няма лидер. Мариани е малка частица, която е важна за отбора. Той може да е още по-добър. Имам малки забележки към него, но представянето му беше добро. Аз държа на отбора, не на индивидуалността. 

Дени Алар вчера бяга 10 километра, направи тежка тренировка. Той е много назад с подготовката. Здравко Димитров не успя да вкара два гола, има качества, но трябва да си промени мисленето.

Няма да пращаме никой във Втора лига. Това, че не са в групата, не значи, че не разчитам на тях. В първенството няма лесен мач, не сме гледали в детайли Етър, като това ни е задача за следващите два дни", сподели Хубчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички