Венци Стефанов: В Славия играчите взимат заплати, не като другаде, където няма от месеци


Венци Стефанов: В Славия играчите взимат заплати, не като другаде, където няма от месеци
Снимка: Facebook

2808 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов първо отказа да коментира, а след това все пак направи любопитно изказване по случая с расизма, в който бе обвинен и осъден. За финал пък сякаш "захапа" индиректно друг български клуб, като сподели, че в Славия заплатите се плащат, "а не като клубове, където футболистите не са ги получавали от месеци".

"По този въпрос с расизма не коментирам нищо. Имам адвокат. Адвокатът ще се разправя с тези личности. Жейнов е бургазлия, това расова дискриминация ли, като казвам, че е от Бургас? Да не ме съдят и за това? Не, няма да заровим томахавките с Николай Жейнов" - заяви пред dsport той по първата тема, след което се насочи и към Славия.

"Доволен съм от подготовката, доволен съм от момчетата. Убеден съм, че следващият сезон ще е много по-добър за Славия. Ако има добър футболист и Загорчич го хареса, защо да не го вземем? Ако ще се привличат чужденци, то би трябвало да се привличат класни чужденци. Няма смисъл да се привличат такива, за които ме съди Комисията за защита от дискриминацията.

Ние сме доволни, че Петко Христов отива да играе в европейски шампион. Представи се отлично. Парите не са най-важното нещо. Не знам защо първо се пита за парите, а не за играта. При всички случаи футболистите на Славия си получават заплатите, а не като някои клубове, които от месеци не са си ги получавали. Има запитвания за Андреа Христов, не са едно или две, но конкретна оферта няма" - допълни Стефанов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички