Вече бивш защитник на Левски "издаде" Даниел Боримиров и обвини Николай Костов в лъжа


Вече бивш защитник на Левски "издаде" Даниел Боримиров и обвини Николай Костов в лъжа
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

16550 0

Наскоро напусналия в посока Белгия бивш футболист на Левски - Жереми Петрис, сподели своята гледна точка за раздялата си със "синия" гранд. Французинът бе продаден на белгийския Шарльороа в края на януари, след като отказа да преподпише със сините.

Какво имаше да каже Петрис за Левски?

Жереми Петрис даде интервю за "gerena.bg". Там той говори за предложения му договор, от който не е останал никак доволен. Спомена за отношенията си с Даниел Боримиров и наставника Николай Костов.

Още: БФС с промени за подновяването на Първа лига: Смени часовете на Левски, ЦСКА и Лудогорец

Жереми Петрис сподели за раздялата си с Левски

"Имах много добри мачове със синята фланелка. Винаги съм се борил за титулярното място и съм се старал да давам най-доброто от себе си на терена. Но договорът, който ми бе предложен да преподпиша, изглеждаше като тотална липса на уважение към труда ми. Точно такива бяха предложени също така и на Краев, както и на Велтон. Боримиров ме изпрати във втория отбор без причина, тъй като бях заявил, че няма да преподпиша договора си. Винаги съм се държал добре с ръководството на Левски. За да съм напълно откровен, никога не съм обещавал, че ще преподпиша контракта си, но треньорът излъга за това. Вече му бях казал, че няма да подновя договора си, но той каза съвсем различни неща пред журналистите", заяви Петрис пред "gerena.bg".

"Николай Костов се отнасяше с мен като към свой внук. Станахме много близки с него. Той ми вярваше и съм му благодарен. Обичах да работя с този треньор. Ще кажа само, че бих искал да се разделя с Левски при много по-различни обстоятелства. Надявам се, че ще бъда разбран. Станимир Стоилов беше човекът, който ме разбираше отлично във всяко едно отношение. Вдъхна ми много кураж. От него лъхаше доверие. Дължа му много! С най-голямо удоволствие бих се върнал един ден в Левски, ако феновете ме искат", добави още френският футболист.

Галчев: Играем доста хубав футбол, през пролетта ще сме по-доминиращи

"Да побеждаваме и да доминираме": Любимец на феновете на Левски със сериозна заявка

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички